EK 2024 | Volgende domper voor Oranje: ook Koopmeiners niet mee naar Duitsland

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 11:44
teun koopmeiners
Opnieuw slecht nieuws voor bondscoach Ronald Koeman in aanloop naar het EK 2024. Nadat maandagavond het nieuws naar buiten werd gebracht dat Frenkie de Jong niet mee kan doen in Duitsland, werd dinsdagochtend bekend dat ook Teun Koopmeiners voor langere tijd is uitgeschakeld en een streep moet zetten door het eindtoernooi.
Koopmeiners raakte in de warming-up voorafgaand aan het duel met IJsland geblesseerd aan zijn lies. Na afloop van de met 4-0 gewonnen wedstrijd liet Koeman al doorschemeren dat het er niet best uit zag. 'Dramatisch. Als één jongen het verdient ook in Oranje uit te blinken, is het Koopmeiners', klonk de reactie van Koeman tegenover de NOS na de klinkende zege op de IJslanders.
De voormalig speler van AZ kent een uitstekend seizoen en is één van de grote revelaties in de Serie A. Met Atalanta won de middenvelder dit seizoen de Europa League en eindigde het in de competitie op een keurige vierde plaats waardoor het aankomend seizoen in de Champions League actief zal zijn. De cijfers van Koopmeiners dit voorbije seizoen zijn indrukwekkend. In de Serie A scoorde de international twaalf keer en leverde hij vijf assists af.

Geen vervanger voor Koopmeiners

Koeman roept geen vervangers op voor de geblesseerde Koopmeiners. Na het wegvallen van Frenkie de Jong besloot de bondscoach dat wel te doen. Ian Maatsen, die al een week op vakantie was in Griekenland, werd gebeld met de mededeling dat hij direct het vliegtuig moest pakken richting Duitsland om dinsdag aan te sluiten bij de selectie.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties