EK 2024 | Definitief een streep door het EK voor Frenkie de Jong: 'Ik ben verdrietig'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 23:50
copyright proshots 22311147
Een flinke domper voor het Nederlands elftal in aanloop naar het EK 2024. Frenkie de Jong reist door een blessure niet mee naar Duitsland. Dat heeft de KNVB direct na de met 4-0 gewonnen oefeninterland tegen IJsland bekend gemaakt.
Zondag j.l. sprak bondscoach Ronald Koeman nog hoopgevende woorden uit over het herstel en de mogelijke inzetbaarheid van De Jong op het naderende EK voetbal. 'Het zou kunnen dat De Jong niet superfit is voor de eerste wedstrijd. Dan zouden we kunnen wachten tot de tweede of derde wedstrijd. Dat is een mogelijkheid. Als hij de eerste drie wedstrijden niet kan spelen, moet ik er misschien nog even over nadenken', klonken de teksten van Koeman twee dagen voor het slechte nieuws bekend werd gemaakt.
De Jong zelf laat kort iets van zich horen via zijn Instagram-pagina. 'Ik ben verdrietig en teleurgesteld dat ik het EK niet ga halen. We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan, alleen mijn enkel heeft helaas meer tijd nodig. Het is een droom en de grootste eer om je land te vertegenwoordigen op een eindtoernooi. Het oranje shirt te dragen, het Wilhelmus te zingen en de support te voelen van het hele land. Maar nu ga ik, net zoals het hele oranje legioen ons team aanmoedigen vanaf de zijlijn. Let’s go boys.'
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties