Derksen en Van der Gijp zijn het eens over Ajacied: 'Niemand mist hem'

Sportnieuws
vrijdag, 29 maart 2024 om 14:24
henderson
Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn het voor de verandering een keer eens met elkaar. De heren gaven eerder al harde kritiek op Jordan Henderson en komen nu met een pijnlijke conclusie nu de middenvelder geblesseerd is.
Genee laat het onderwerp vallen. 'Henderson de komende tijd uitgeschakeld bij Ajax, nog steeds. Hij haalt de Klassieker niet, hoor ik net ook. Henderson is bij Ajax wel een beetje klaar.' Van der Gijp zucht diep en komt met een harde conclusie. 'Pff. Die Henderson, jonge. Zonde van het geld geweest. Echt zonde. Als je nou iets niet nodig had, was hij het wel.'

Wordt per wedstrijd betaald 

Derksen, die al eerder kritisch was op de Engelsman, haakt in en zijn mening is niet veranderd. 'Het is helemaal niet erg dat hij niet meedoet, want niemand mist hem. Als hij per wedstrijd betaald wordt, krijgt hij een miljoen per wedstrijd', vertelt Derksen.

Terugslag gehad

John van 't Schip zei donderdag het volgende over de routinier. 'Henderson heeft wel een terugslag. Dat is wel iets dat nieuw is. Hij heeft een dag voor de laatste interland een terugval gehad. Hij blijft nu in overleg met de medische staf ook een week in Engeland om te revalideren. Hij zal er de komende drie wedstrijden niet bij zijn.' Henderson zal de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en Feyenoord missen. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties