Degradeert Manchester City uit de Premier League? Bookmakers achten de kans best groot

Sportnieuws
woensdag, 22 mei 2024 om 12:32
copyright proshots 5136023
Afgelopen weekend werd Manchester City nog kampioen van Engeland door op de slotdag te winnen van West Ham United. Het lijkt daarom ook logisch dat de club volgend jaar weer een kandidaat is voor de titel. Toch is de kans op degradatie ook best aanwezig, als je namelijk bij Sky Bet één euro inzet op degradatie, krijg je slechts 25 euro terug.
Er zal aan het team, de coach en de tactiek weinig veranderen, en City krijgt miljoenen binnen uit de Champions League. Het zal ook zeker niet liggen aan die aspecten, maar aan de 115 overtredingen voor de Financial Fair Play tegen City. Dit seizoen kregen Everton en Nottingham Forest al te maken met minpunten, waardoor beide ploegen even moesten vrezen voor degradatie. Zij blijven echter actief op het hoogste niveau.

Degradatie als gevolg 

Bij Manchester City zullen er dus 115 overtredingen moeten worden uitgezocht. Als de club daadwerkelijk schuldig wordt bevonden, zal het ook te maken krijgen met puntenmindering en met 115 overtredingen zal dat niet mals zijn. De bookmakers achten de kans wel groot dat eerder City degradeert dan bijvoorbeeld Aston Villa of Newcastle United. Ook valt er te zien dat als Arsenal of Liverpool degradeert dat je met één euro inleg maar liefst tweeduizend euro terugkrijgt.

Spannende finale opkomst 

Aankomend weekend wordt de FA Cup-finale tussen Manchester United en Manchester City gespeeld. City zal met een goed gevoel richting Wembley gaan, maar ook United lijkt er klaar voor te zijn. Er zijn namelijk vele spelers teruggekeerd in de selectie bij The Red Devils. Zo heeft Erik ten Hag weer de beschikking over onder andere Lisandro Martinez, Anthony Martial en Raphael Varane.
Wint Verstappen weer met ruime voorsprong? Pak 50x of 100x je inzet bij een winstmarge van 10 seconden of meer. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties