Competitievervalsing van PSV of niet?: 'Kan me voorstellen dat het irritatie opwekt'

Sportnieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 10:30
copyright proshots 24922955
Nog één wedstrijd en dan zit het successeizoen van PSV er op. De Eindhovenaren grepen met overmacht de landstitel en overwinterden in de Champions League. Aanstaande zondag speelt PSV in eigen huis tegen RKC. Voorafgaand aan dat duel is er de nodige commotie over een trip van de selectie naar Ibiza.
Deze week vertrekt de voltallige selectie van PSV voor een korte vakantie naar Ibiza. Bij Excelsior is men hier totaal niet blij mee. De Kralingers strijden samen met RKC om nacompetitie te ontlopen. In punten staan de twee ploegen gelijk. Het doelsaldo is met drie doelpunten in het voordeel van RKC. In de laatste speelronde speelt Excelsior uit tegen Feyenoord en reist RKC dus af naar Eindhoven.
Bij Excelsior leeft het gevoel dat PSV de laatste wedstrijd niet serieus neemt en door de vakantie een optimale voorbereiding ontbreekt. Wesley Sneijder vindt het geklaag nergens op slaan. 'Wat een onzin, competitievervalsing. Waar hebben we het over. Het is toch logisch als je kampioen bent. Straks komt het EK er aan, heel veel gasten zijn dan weg. dus die tijd is er dan niet. Ik snap wel dat het ze het nu voor de laatste wedstrijd doen', spreekt de analist zich maandagavond uit bij Veronica Offside.

Kieft snapt irritatie bij Excelsior wel

Sneijder verwacht overigens dat PSV makkelijk gaat winnen van RKC. 'Er zullen ook spelers gaan spelen die niet veel speeltijd hebben gehad. Luuk de Jong kan nog topscorer worden. Dus al met al zijn de reserves van PSV beter dan RKC.' Tafelgenoot Wim Kieft begrijpt wel dat er wat commotie is ontstaan bij Excelsior. 'Ik kan me Excelsior wel voorstellen. Het gaat om drie doelpunten verschil. Ik vind het een beetje dubbel. Ik kan me voorstellen dat het irritatie opwekt.'

Poll

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties