Clublegende Dortmund neemt pijnlijke beslissing: 'Heb mijn halve leven gegeven voor deze club'

Sportnieuws
vrijdag, 03 mei 2024 om 16:11
reus
Marco Reus heeft na twaalf jaar besloten Borussia Dortmund te verlaten, meldt de club op de officiële kanalen. Na een prachtige periode heeft de speler toch besloten zijn contract niet te verlengen. De Duitse club staat momenteel in de halve finale van de Champions League, waar ze volgende week dinsdag een 1-0 voorspong gaan verdedigen in de return tegen Paris Saint-Germain.
'Beste supporters, twaalf jaar lang mocht ik in dit prachtige stadion spelen en heb ik mijn halve leven gegeven voor deze club', vangt Reus aan in een verschenen afscheidsvideo. 'We hebben veel ups en downs beleefd, maar de club en ik zijn tot het besluit gekomen om mijn contract niet te verlengen. Ik ben heel dankbaar dat ik voor deze club heb mogen spelen. Voor mij was het heel belangrijk om dit nieuws zelf als eerste aan jullie te melden.'

Wembley-droom

De middenvelder heeft een duidelijk doel voordat hij de club verlaat. 'We willen naar Wembley en we willen daar de grote trofee naar Dortmund brengen. Door deze beslissing kunnen we ons met zijn allen richten op die belangrijke doelstelling.' Het is nog onduidelijk wat de volgende bestemming wordt van Reus. Onlangs werd hij vader van zijn tweede kind en gaf hij aan Duitsland niet meer te willen verlaten. Daarom lijkt de meest realistische optie Borussia Mönchengladbach, de club die hij 12 jaar geleden verruilde voor Dortmund. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties