Chelsea ontsteekt dankzij verhuurde Nederlander mogelijk weer in onnodige koopwoede

Sportnieuws
woensdag, 13 maart 2024 om 16:50
chelsea
Chelsea gaat in de komende transferperiode mogelijk een getalenteerde linksback aantrekken, zo onthult Fabrizio Romano op X. The Blues hebben Ian Maatsen verhuurd aan Borussia Dortmund, maar de Nederlander kan aankomende zomer mogelijk definitief de deur achter zich dichttrekken.
'Chelsea bekijkt linksbacks voor de zomerse transferwindow, aangezien Ian Maatsen de club zou kunnen verlaten. Ze houden verschillende getalenteerde linksbacks in de gaten, net als Manchester United', zo valt te lezen op het X-account van de Italiaanse transfergoeroe.
Daarmee kan Chelsea de gigantisch hoge transferuitgaven van de afgelopen twee jaar nog verder doen oplopen. Met Maatsen had de Londense topclub immers al een jonge, getalenteerde linksback in huis, die bovendien behoorlijk wat marktwaarde vertegenwoordigt. Volgens Transfermarkt.nl is Maatsen twintig miljoen euro waard, en hij heeft een ontsnappingsclausule van veertig miljoen euro in zijn contract staan.
Extra zuur voor Chelsea is het feit dat Maatsen in een interview met The Guardian aangaf graag bij Chelsea te willen blijven, maar teleurgesteld vertrok door het gebrek aan kansen en het nu enorm naar zijn zin heeft bij Dortmund. 'Mijn plan was om bij Chelsea te blijven. Ik was klaar met uitleenbeurten. Ik dacht dat ik klaar was om met de grote clubs te strijden. Maar soms werkt het voetbal nou eenmaal zo. Ik kreeg amper kansen', zei Maatsen onder meer.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties