Van der Vaart geirriteerd door Van Hooijdonk na suggestie nieuwe Ajax-trainer: 'Heel gek dat je dat zegt'

Sportnieuws
maandag, 26 februari 2024 om 21:33
copyright proshots 22484753
Nog elf speelronden te gaan en dan zit het Eredivisie-seizoen 2023/24 erop. Een seizoen om snel te vergeten voor Ajax, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een enorme schoonmaak zal moeten plaatsvinden om de selectie weer van de nodige kwaliteit te voorzien en ook de positie van hoofdtrainer moet opnieuw geëvalueerd worden. In het programma Studio Voetbal passeren enkele verrassende namen de revue.
Rafael van der Vaart weet wie de nieuwe trainer van Ajax moet gaan worden. Met Ruud van Nistelrooij ziet hij de ideale man om de Amsterdammers weer terug aan de top te krijgen. 'Ik heb met mensen gesproken en het schijnt dat Van Nistelrooij echt een hele goede veldtrainer is. Het is een grote naam. Ik wil dat er bij Ajax een grote naam komt. Ik hoor namen als Ron Jans, maar nee er moet echt een grote naam komen', zegt Van der Vaart die de enige aan tafel is die enthousiast is over de oud-trainer van PSV.
Tafelgenoot Pierre van Hooijdonk ziet niets in het voorstel van Van der Vaart. 'Het is geen realistische optie. Het is een oer PSV'er die in geen honderd jaar naar Ajax zal gaan', countert Van Hooijdonk de gedachte van zijn collega. Van der Vaart is verrast door het antwoord van Van Hooijdonk. 'Ik vind het heel gek dat je dat zegt. Als Ajax morgen belt weet ik zeker dat hij daar voor open zal staan', is de oud-Ajacied van mening.

Tuchel naar Amsterdam?

Arno Vermeulen ziet in Thomas Tuchel de ideale trainer van Ajax voor de komende seizoenen. 'Hij is vrij na dit seizoen bij Bayern en heeft een enorme voorliefde voor Nederland. Hij ging vroeger altijd ieder weekend naar Amsterdam toe. Hij heeft in Duitsland, Engeland en Frankrijk gewerkt. IS kampioen geworden met Bayern, twee keer landskampioen met Paris Saint-Germain en heeft met Chelsea de Champions League gewonnen. Ik vind hem interessant voor Ajax en ik denk dat hij ook de interesse heeft.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties