Brobbey snapt niets van uitspraken Van Basten: 'Nooit op de club gezien'

Sportnieuws
donderdag, 06 juni 2024 om 21:09
brian brobbey
Marco van Basten is bij Rondo regelmatig zeer kritisch op zijn oude club Ajax. Normaliter vertellen voetballers dat ze het niet horen en het nieuws niet volgen, Brian Brobbey doet dat echter wel. De Ajax-spits heeft tegenover Ajax Life namelijk stevig uitgehaald naar de oud-voetballer. Brobbey is van mening dat de uitlatingen van Van Basten de club niet verder helpen.
Van Basten krijgt vaak de vraag of hij het afgelopen weekend naar Ajax heeft gekeken, dan reageert de analist vaak cynisch en begint over een totaal andere sport of wedstrijd. Maar na veel doorvragen houdt Van Basten toch zijn kaken niet op elkaar en zodra hij begint over Ajax komt er weinig positiefs uit. Brobbey kreeg van Ajax Life de vraag of hij de meningen van de analist serieus neemt. 'Hij praat veel over de club, maar dat helpt de club niet.'

Wat de boer niet kent dat vreet hij niet

'Ik zie hem hier ook nooit', gaat Brobbey verder. Ajax stelde aan paar weken geleden Francesco Farioli aan als nieuwe hoofdtrainer, Van Basten was niet al te positief over de aanstelling. 'Ik ben niet op de hoogte, ik ken de man niet. Ze zullen ongetwijfeld dingen weten en trainingen hebben bekeken, maar ik dus niet. Het enige wat ik weet, is dat hij geen trainer is met een verleden waarvan je zegt: dat geeft vertrouwen', vertelde Van Basten bij Rondo

Aparte mening 

Brobbey kan weinig met de kritieken van Van Basten . 'Laatst ging het over de nieuwe trainer. Haalt Ajax een trainer die ik niet ken, zei hij. Dus? Serieus man...' Voordat Brobbey weer zijn goals moet gaan maken bij Ajax is hij eerst actief op het EK met het Nederlands elftal. Donderdagavond speelt Oranje tegen Canada, de verwachting is dat de Ajax-spits vanaf de bank zal moeten toekijken.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties