Britse media fileren Ten Hag na wanvertoning: 'Het leek ze niets te kunnen schelen'

Sportnieuws
maandag, 01 april 2024 om 10:00
copyright proshots 23676304
Manchester United heeft opnieuw punten laten liggen in de Premier League. Zaterdagavond speelde het uit tegen Brentford met 1-1 gelijk. Dat er niet werd verloren mag een wonder worden genoemd na de 31(!) doelpogingen van Brentford. Erik ten Hag krijgt er zondag in de Britse media flink van langs.
Met een achterstand van negen punten op nummer vier Aston Villa lijkt Manchester United dit seizoen naast een plek bij de eerste vier ploegen in de Premier League te grijpen. En daardoor zal het volgend seizoen geen Champions League spelen. Voor de veertiende keer kon er dit seizoen niet gewonnen worden in de competitie en mocht het zaterdagavond zelfs van geluk spreken dat er uit tegen Brentford nog een punt werd gepakt.
De thuisploeg was heer en meester en speelde United helemaal zoek. Het ongekende aantal van 31 doelpogingen van Brentford gaf de verhoudingen in het veld goed weer. Het was echter invaller Mason Mount die United in de 96e minuut op voorsprong schoot. Maar zelfs die voorsprong kon de ploeg van trainer Erik ten Hag niet vasthouden. Een minuut na de treffer van de Engelsman stond de 1-1 alweer op het scorebord.

Flinke kritiek in Britse media

Ten Hag krijgt er zondag behoorlijk van langs in de diverse Britse kranten. Ook op tv waren de analisten eensgezind. Het leek helemaal nergens op wat United liet zien. Jamie Redknapp, oud-international van Engeland en tegenwoordig analist bij Sky Sports, gaat er met gestrekt been in bij Ten Hag. 'Ik weet niet wat Ten Hag wil met dit United. Dit zijn wedstrijden die een manager de kop kunnen kosten. Er was gewoon geen energie. Als deze spelers het echt leuk vinden om voor Ten Hag te spelen, zouden ze zich wel anders gedragen. Het leek ze allemaal niets te kunnen schelen. Je speelt voor een van de grootste clubs ter wereld', is Redknapp van mening.
Ook The Daily Mail zag United zeer slecht voor de dag komen tegen Brentford. 'Manchester United is uit elkaar gescheurd door Brentford. Versnipperd. Afgeslacht. Was dit een van de slechtste wedstrijden tijdens de periode van Ten Hag? Ja. Als Brentford zes keer had gescoord, was dat niet meer dan terecht geweest. Dit United is zwak, ze zijn broos', schrijft de krant op eerste paasdag. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties