De Ligt heeft slechte boodschap voor Ten Hag: 'Dat is een probleem van de media'

Sportnieuws
donderdag, 28 maart 2024 om 11:08
copyright proshots 24549374
Matthijs de Ligt is naar eigen zeggen niet geïnteresseerd in een overstap komende zomer. De Nederlander leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Bayern München, nadat hij meer minuten op de bank door moest brengen dan dat hem lief is. De verdediger lijkt nu echter weer helemaal terug te zijn en denkt niet aan een vertrek, vertelt hij aan Sky Sports Deutschland.
Na een driejarig avontuur in Italië bij Juventus maakte De Ligt in de zomer van 2022 de overstap naar Bayern München om onder trainer Julian Nagelsmann te gaan voetballen. De huidige bondscoach van Duitsland werd echter in maart 2023 vervangen door Thomas Tuchel. De oud-coach van onder andere Chelsea en Borussia Dortmund kiest niet altijd voor De Ligt. Vaak moest De Ligt het doen met een korte invalbeurt, omdat Dayot Upamecano en Kim Min-jae de voorkeur kregen. 

Terug bij oude bekende 

Als een speler niet speelt stapelen de geruchten zich vaak in een razend tempo op. Zo zou Erik ten Hag de verdediger graag toevoegen aan zijn selectie bij Manchester United. Die geruchten worden nu allemaal de kop ingedrukt door De Ligt zelf. Hij ontkracht dat hij bezig is met een zomerse transfer. 'Nee, nee, ik ben tevreden bij Bayern', vertelt de oud-Ajax captain.

Probleem van de media

'De club en de fans hebben me altijd gesteund en ik voel me goed', gaat De Ligt verder. 'Ik ben erg tevreden op het moment en hopelijk zitten er een hoop mooie wedstrijden in het verschiet en kunnen we ver komen in de Champions League. Je ziet het nu ook met Upamecano en Kim. Ze hebben niks gezegd, maar er wordt wel geschreven dat bepaalde clubs hen willen hebben. Maar dat is een probleem van de media.' De Ligt zal dus geen drukke zomerse periode tegemoet gaan. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties