Belgische topdarter loopt breuken op na vechtpartij rondom bekerfinale

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 9:22
copyright proshots 21657130
Even ontspannen een avondje voetbal kijken. Dat was het plan donderdagavond van de Belgische darter Kim Huybrechts samen met zijn familie en vrienden. Het bezoek aan de bekerfinale tussen Royal Uniont St.Gillis en Antwerp FC liep voor de topdarter echter uit op een ramp.
Na afloop van de wedstrijd wilde Huybrechts samen met zijn vriend Kevin huiswaarts gaan. In hun weg richting de bussen ontstond er een grimmige sfeer. Dit leidde uiteindelijk tot vechtpartijen waar de darter met zijn vriend onbedoeld in belandden. Een grote groep Brusselse jongeren deelden rake klappen uit en Huybrechts werd niet gespaard.
Op social media laat de familie van Huybrechts weten wat er exact is gebeurd. 'Kim en Kevin wilden door een opening in de omheining de rij passeren om sneller naar de bussen te gaan en werden van achteren aangevallen door Marokkanen. Verdict: terwijl Kim op de grond lag en stampen incasseerde, heeft hij een dubbele sleutelbeenbreuk opgelopen, in zijn rechterarm helaas', luidt de verklaring. Huybrechts wordt vrijdag geopereerd en zal lange tijd uit de roulatie zijn.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties