Arjen Robben aanwezig in kleedkamer Manchester City: 'Wat is hij van plan?'

Sportnieuws
maandag, 06 mei 2024 om 13:04
robben
Arjen Robben is afgelopen weekend gesignaleerd in Manchester om naar de wedstrijd Manchester City tegen Wolverhampton Wanderers te kijken. Tijdens die wedstrijd zag hij Erling Haaland vier doelpunten maken en hij zag City weer een stap dichter bij te titel komen. Na afloop was de Nederlander zelfs in de kleedkamer te vinden. 
Het bezoek van Robben was niet gek te noemen, omdat er verschillende voetbalsterren aanwezig waren. Zo was City-legende David Silva ook aanwezig in het Etihad Stadium. De Spaanse middenvelder vertrok namelijk in 2020 zonder echt afscheid te hebben genomen van de club. Volgens Engelse media was Robben ook aanwezig, met de caption: 'Robben bij het Etihad, wat is hij van plan?'. De voormalig rechtsbuiten schijnt een kijkje in de keuken van de Spaanse oefenmeester te hebben gekregen.
Robben vertelde ooit dat hij altijd moest lachen, omdat Guardiola hem regelmatig belde om te praten over tactiek. 'Guardiola is helemaal bezeten van voetbal', zei Robben eens. 'Hij belde mij een keer om 02:00 uur 's nachts om over de tactiek te praten.' Guardiola was in de periode van 2013 tot 2016 trainer van de Duitse grootmacht en won de volgende prijzen: drie landstitels, twee keer de beker, het WK voor clubteams en de Europese Supercup.
Haaland scoorde voor de ogen van Robben vier keer, maar ging ogenschijnlijk geïrriteerd naar de kant, dat merkte Roy Keane ook op bij Sky Sports. 'Gisteren zagen we Haaland niet al te blij toen hij werd gewisseld, hij gedraagt zich als een verwend kind. Ik denk dat wanneer je ook nog eens een conflict hebt met de manager en je bent de sterspeler, het niet helpt als de resultaten niet in je voordeel zijn. Maar omdat ze de wedstrijd winnen en doelpunten scoren, wordt het bijna vergeten.' 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties