Gewilde manager reageert op interesse: 'Niks gehoord van Ajax of Feyenoord'

Sportnieuws
maandag, 06 mei 2024 om 11:58
copyright proshots 23331435
Dick Schreuder is afgelopen weekend voor het tweede jaar op rij gepromoveerd, dit keer met Castellón. De Nederlandse oefenmeester heeft er zo voor gezorgd dat de Spaanse club kan gaan uitkomen in de Segunda División, het tweede niveau. Vorig seizoen promoveerde Schreuder met PEC Zwolle ook al naar de Eredivisie. Door deze prestaties zingt zijn naam rond bij de top van Nederland, maar dat betekent niet dat de trainer al officieel is benaderd.
Kenneth Perez liet al weten dat Schreuder wat hem betreft de ideale opvolger van John van 't Schip bij Ajax is. De Spaanse krant MARCA beweerde dan weer dat de trainer bovenaan het lijstje van Feyenoord staat. 'Je krijgt wel alles mee, maar ik heb me er van afgesloten', reageert Schreuder bij ESPN. 'Op dit moment speelt er helemaal niks. Ik heb me totaal gefocust op deze club. Ik heb deze stap gemaakt, terwijl dat voor anderen een risico was. Je gaat op het derde niveau werken. Dat geeft mij ook extra druk'.

Spaanse zon of Nederlandse kou? 

Ondanks alle geruchten ligt de Nederlander nog tot medio 2027 vast in Spanje en werd hij afgelopen weekend kampioen met de ploeg die na drie jaar weer terugkeert in de Segunda División van Spanje. 'Deze club leeft enorm. De mensen hebben een bepaalde passie. In deze stad snakken ze naar succes. Mensen hebben de club misbruikt, dus ik ben blij dat ik aan de promotie een steentje bij heb kunnen dragen.' Schreuder heeft het 'enorm naar zijn zin' bij zijn werkgever en lijkt niet per se van plan naar Nederland terug te keren. 

Mogelijke andere kandidaat 

Ook Ron Jans wordt in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de top van Nederland, maar heeft onlangs bij Voetbal International aangegeven de stap niet te maken. 'Ik zit nu bij Utrecht, en daar ga ik ook niet weg. Er hoeft dus ook niemand te bellen. Ik heb nog anderhalf jaar een contract en dat dien ik minimaal uit. Ik heb het hier prima naar mijn zin.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties