Ajax-huurling Mikautadze scoort voor de vijfde wedstrijd op rij middels prachtige stift

Sportnieuws
zaterdag, 04 mei 2024 om 19:36
mikautadze
Georges Mikautadze is niet te stoppen sinds hij in de winterse transferperiode terugkeerde naar FC Metz. De Georgische spits, door Ajax uitgeleend aan zijn oude club, scoorde al negen doelpunten sinds zijn terugkeer en was vanavond tegen Stade Rennes al na 17 minuten trefzeker met zijn tiende. Met een prachtig stiftje scoorde hij bovendien voor de vijfde wedstrijd op rij.
Na twee doelpunten tegen Stade Brest en RC Lens, alsmede een doelpunt tegen Le Havre en Lille OSC maakte nu Stade Rennes kennis met zijn scoringsdrift. De Ajax-huurling ontving een bal in de diepte en chipte deze zo over de uitgekomen keeper Steve Mandanda van een behoorlijke afstand en een moeilijke hoek.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het lijkt daardoor steeds onwaarschijnlijker dat Mikautadze nog terugkeert bij Ajax. Hij werd deze zomer door Sven Mislintat naar Amsterdam gehaald voor een bedrag van zestien miljoen euro, maar kon in Amsterdam niet imponeren. Een verhuur naar Metz bood alle partijen een goede oplossing, maar de degradatiekandidaat heeft een koopoptie voor zo'n dertien miljoen euro. Onlangs haalde Mikautadze nog keihard uit naar Ajax, dat volgens hem amper naar hem omkeek.  

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties