Mikautadze scoort wéér en zet Metz op voorsprong tegen Lille

Sportnieuws
zondag, 28 april 2024 om 13:40
mikautadze
Georges Mikautadze kan niet stoppen met scoren bij FC Metz. De Georgische aanvaller, die wordt gehuurd door Ajax, heeft zijn club zojuist op voorsprong gezet tegen Lille. Vanaf de strafschopstip versloeg hij keeper Lucas Chevalier.
De spits scoorde daarmee voor de vierde keer op rij, en het is zijn elfde in zeventien wedstrijden. Dankzij de doelpunten van Mikautadze is Metz van vrijwel zekere degradatie naar een positie geklommen die perspectief biedt om in de Ligue 1 te blijven. De club staat momenteel zestiende, met hetzelfde puntenaantal als nummer vijftien Le Havre, dat een wedstrijd meer heeft gespeeld.
Het lijkt daardoor steeds onwaarschijnlijker dat Mikautadze nog terugkeert bij Ajax. Hij werd deze zomer door Sven Mislintat naar Amsterdam gehaald voor een bedrag van zestien miljoen euro, maar kon in Amsterdam niet imponeren. Een verhuur naar Metz bood alle partijen een goede oplossing, maar de degradatiekandidaat heeft een koopoptie voor zo'n dertien miljoen euro. Onlangs haalde Mikautadze nog keihard uit naar Ajax, dat volgens hem amper naar hem omkeek.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties