Ajax en PSV grijpen mis: 'Feyenoord dicht bij komst revelatie van Vitesse'

Sportnieuws
zaterdag, 30 maart 2024 om 21:28
copyright proshots 24702258
Feyenoord is heel dicht bij de komst van Anis Hadj-Moussa, zo meldt Valentijn Driessen in De Telegraaf. De smaakmaker van Vitesse kon ook rekenen op interesse van Ajax en PSV, maar zij vissen dus achter het net. Het is nog niet bekend hoeveel Feyenoord gaat betalen voor de rechtsbuiten.
Hadj-Moussa laat sinds januari een uitstekende indruk achter bij Vitesse, dat de 22-jarige vleugelflitser huurt van de Belgische tweedeklasser Patro Eisden. Afgelopen interlandperiode speelde Hadj-Moussa zelfs zijn eerste twee interlands namens Algerije en PSV, Ajax en Feyenoord zijn alle drie geïnteresseerd in zijn diensten.
Driessen lijkt echter te weten welke club het dichtst bij een akkoord is. 'Volgens de Rotterdammers lijkt de transfer goed te komen, wat betekent dat Feyenoord dicht bij een akkoord is met zowel Patro Eisden als Hadj-Moussa.' De linkspoot heeft nog een contract voor één jaar, tot 2025. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 750.000 euro, maar welk bedrag Feyenoord daadwerkelijk aan Patro Eisden gaat overmaken is vooralsnog onbekend.
Duidelijk is wel dat Arne Slot een hoofdrol in de mogelijke transfer speelt. 'Met zijn soms onnavolgbare passeerbewegingen is Hadj-Moussa tot dusver een plaag voor linksachters in de Eredivisie gebleken. Feyenoord-trainer Arne Slot zoekt al een tijdje naar een dergelijk type speler voor de aanval aan de rechterkant. Bij Feyenoord vinden ze Hadj-Moussa een hele interessante speler die zich wel moet door ontwikkelen in De Kuip zoals veel anderen eerder deden onder het bewind van Slot in Rotterdam', zo concludeert Driessen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties