Van der Gijp genoot van stomdronken interviewer na CL-wedstrijd: 'Dat is geen Arno Vermeulen of Afellay'

Boulevard
vrijdag, 03 mei 2024 om 17:19
copyright proshots 23925769
René van der Gijp heeft in Vandaag Inside met veel plezier teruggeblikt op een interview na de wedstrijd Borussia Dortmund-PSG. Oud-Liverpool-verdediger Jamie Carragher was de aangewezen persoon om achteraf vleugelspeler Jadon Sancho te interviewen, maar dat deed hij pas nadat hij op de beruchte 'Gelbe Wand', waar de harde kern van Dortmund huist, wat alcohol achterover had geslagen.
'Toen hebben ze hem toch maar gewoon neergezet, dat vind ik ook wel weer leuk. Kijk, daar gaat 'ie (giert om tribunebeelden van de Engelsman), er komt geen zinnig woord uit'.

Een kwestie van instelling

Van der Gijp geniet van het feit dat Carragher zichzelf niet al te serieus neemt, maar er toch gewoon gaat staan. 'Ik ben echt van die Engelse analisten', legt hij uit. 'Die kunnen echt nog vertellen, dat is geen Arno Vermeulen of Afellay (verwijzend naar Studio Voetbal, red.) (...) Als je toch al die betweters ziet elke zondag, ook bij dat Ziggo (Rondo, red.), daar word je toch niet vrolijk van'. 

Verhuurd na conflict

Jadon Sancho speelde woensdagavond een grote rol in het aanvalsspel van Dortmund, dat tegenstoten van PSG wist te weerstaan en met 1-0 won. Het optreden van de Engelsman ontlokte een reactie van zijn voormalige trainer Erik ten Hag, die na een incident eerder in het seizoen niet meer met de vleugelspeler wilde werken.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties