Ziyech wil loopbaan voortzetten bij FC Barcelona | Laatste minuten in shirt van Chelsea gespeeld?

Ziyech wil loopbaan voortzetten bij FC Barcelona | Laatste minuten in shirt van Chelsea gespeeld?

De kans is aanwezig dat Hakim Ziyech zaterdag zijn laatste minuten in het shirt van Chelsea heeft gemaakt. De Marokkaans international heeft zichzelf aangeboden bij FC Barcelona, zo weet Sport zaterdag te melden. Ziyech ziet de Catalaanse club als ideale vervolgstap na het mislukte avontuur bij Chelsea.

Volgens bovengenoemde krant staat Chelsea open voor een vertrek van Ziyech. Mocht de Marokkaan de overstap maken naar Spanje dan zouden de Engelsen een ruildeal voor ogen hebben met Frank Kessié. Echter wil men hier in het kamp van FC Barcelona niets van weten en zoekt men naar andere mogelijkheden om de komst van Ziyech te realiseren. Afgelopen seizoen viel de naam van Ziyech ook al in Camp Nou, maar toen koos Barca voor een andere invulling van de selectie.

Technisch directeur van FC Barcelona is Jordy Cruijff. Volgens Sport is Cruijff een groot voorstander van de komst van Ziyech. Bij andere bestuursleden heerst er enige twijfel omdat Ziyech bij Chelsea weinig aan spelen is toegekomen. Echter kan men niet te lang treuzelen omdat er meer kapers op de kust zijn. Onder meer Newcastle United overweegt de oud-Ajacied over te nemen van de Londense club.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.