Wedtips Keuken Kampioen Divisie | Kan Jong Ajax de titelrace spannend houden?

Wedden op voetbal
donderdag, 20 januari 2022 om 23:51
Copyright ProShots 14474512
In speelronde 23 van de Keuken Kampioen Divisie speelt de top drie allen een uitwedstrijd. Vrijdagavond gaat FC Volendam in Maastricht tegen het zwakke MVV op jacht naar de volgende driepunter. Nummer twee Excelsior reist af naar De Herdgang waar het Jong PSV treft en nummer drie Jong Ajax speelt zondagmiddag de derby tegen Telstar. Wij zetten de beste wedtips op een rijtje.
In de eerste helft van de competitie stond er geen maat op het veel scorende FC Volendam. Na de korte winterbreak draait de ploeg van trainer Wim Jonk nog niet helemaal lekker. In twee wedstrijden werd er even zoveel keer gescoord. De uitwedstrijd tegen het zwalkende MVV biedt de uitgelezen mogelijkheid om aan het doelsaldo te gaan werken. Als er binnen de eerste 24 minuten een doelpunt valt krijg je bij Bet365 1.90 keer je inzet terug. Ook is de kans groot dat er meer dan drie doelpunten gescoord worden in deze wedstrijd. Hier staat een odd van 2.25 tegenover.

Excelsior

Grote concurrent van FC Volendam is Excelsior. De Rotterdammers openden de tweede competitiehelft met een doelpuntloos gelijkspel tegen De Graafschap. Nieuw puntverlies is niet wenselijk gezien de kleine voorsprong op onder andere Jong Ajax en FC Emmen. Tegenstander vrijdagavond is Jong PSV. Bij Excelsior zal men moed putten uit de wedstrijd vorig seizoen in Eindhoven. Toen werd er met 1-6 gewonnen. Ook deze editie zien wij gewonnen worden door de Kralingers. Bij Bet365 staat hier een odd tegenover van 2.37!

Jong Ajax

Zondagmiddag om 14.30u wordt de Noord-Hollandse derby tussen Telstar en Jong Ajax gespeeld. Het elftal van trainer John Heitinga is bezig aan een zeer sterk seizoen en is een serieuze titelkandidaat. De wedstrijd tegen Telstar zal geen gemakkelijke worden. Veel spelers van Jong Ajax hebben donderdagavond minuten gemaakt in de bekerwedstrijd van Ajax 1 tegen Excelsior Maassluis. Telstar speelde een goede wedstrijd in hetzelfde bekertoernooi tegen PSV. De IJmuidenaren zullen dit gevoel meenemen in de wedstrijd tegen de provinciegenoot. Wij verwachten een attractieve wedstrijd met doelpunten van beide kanten. Wordt er minimaal drie keer gescoord en weten beide teams het net te vinden? Dan krijg je bij Bet365 2.00 keer je inzet terug.
Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.