Van der Gijp reageert op Berghuis: 'Wilde alleen maar zeggen dat ik hem niet zou opstellen'

Wedden op voetbal
maandag, 23 januari 2023 om 22:05
copyright proshots 15198669
De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax leverde zondag geen winnaar op. Het duel eindigde in een terecht 1-1 gelijkspel. Na afloop waren de reacties wisselend, maar met name het interview van Steven Berghuis viel op. De Ajacied gaf flinke kritiek op de media die zijn terugkeer in De Kuip flink heeft opgehitst. Onder meer René van der Gijp kreeg er flink van langs en reageerde maandagavond in het programma Vandaag Inside op de uitlatingen van Berghuis.
In het interview met ESPN (hieronder helemaal terug te zien) gaf Berghuis aan dat hij teleurgesteld is in de media. Volgens de aanvallende middenvelder is alles omtrent zijn terugkeer flink opgehitst door de media. Het AD, Jinek en René van der Gijp kregen er flink van langs. In het programma Vandaag Inside gaf de analist aan dat Ajax er verstandig aan doet om Berghuis thuis te laten.
Maandagavond gaf Van der Gijp een korte reactie op de uitlatingen van Berghuis. 'Ik weet niet wat hij bedoelde. Ik heb alleen gezegd dat ik hem niet mee zou nemen. Berghuis had het over alles wat er op social media is gezegd. Dat is mij ontgaan, want dat volg ik niet. Ze kunnen daar van alles op zeggen, maar ze doen toch niks. Denk je nou echt dat als ze je willen vermoorden ze het aankondigen op Facebook? Hij moet al die onzin niet lezen. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik hem niet had opgesteld. Dat hele team wordt er door beïnvloedt. Ik zou hem hebben opgesteld als het hem niks had gedaan, maar dat heeft het duidelijk wel.'
Weet Berghuis donderdag te scoren tegen FC Volendam? Dan krijg je maar liefst 2.30 keer je inzet terug.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties