Pakt FC Twente of Sparta het laatste Europese ticket? Bekijk hier de beste wedtips voor het heenduel

Pakt FC Twente of Sparta het laatste Europese ticket? Bekijk hier de beste wedtips voor het heenduel

De Eredivisie is bijna ten einde. FC Twente en Sparta sluiten het seizoen 2022/2023 af met nog twee wedstrijden die uit gaan maken wie het laatste Europese ticket toegewezen gaat krijgen. Beide ploegen maken indruk in de play-offs en verdienen een beloning voor een voortreffelijke seizoen. Wij hebben de beste wedtips voor de heenwedstrijd in dit tweeluik voor je op een rijtje gezet.

FC Twente bereikte op zeer overtuigende wijze de finale van de play-offs om een ticket voor de voorrondes van Conference League. In het tweeluik met SC Heerenveen werden de Friezen kansloos gelaten. In het Abe Lenstra Stadion wonnen de Tukkers met 1-2 en in Enschede werd de klus met 4-0 simpel geklaard.

Een stuk spannender was de strijd tussen Sparta en FC Utrecht. De ploeg van trainer Maurice Steijn verschafte zich een prima uitgangspositie door in Utrecht met 1-2 te winnen. Thuis op het Kasteel kon de trekker in eerste instantie niet overgehaald worden. Utrecht sleepte dankzij een late goal van Nick Viergever een verlenging en strafschoppenserie uit het vuur. Daarin mocht Sparta doelman Nick Olij danken.

In de competitie hielden beide ploegen elkaar dit seizoen in evenwicht. In Rotterdam eindigde het eerste treffen in een 1-1 gelijkspel en in speelronde 30 maakten beide ploegen er een spektakel van in de Grolsch Veste. Na negentig enerverende minuten stond er een 3-3 eindstand op het scorebord.

Wedtips Sparta-FC Twente

Weddenschap Quotering
Wedtips Sportbookies
Beide teams scoren 1.66
Sparta wint of gelijkspel 1.90
Saito schiet minimaal één keer op doel 2.25
Betspecials Circus
Cerny schiet minimaal drie keer op doel 8.00
Saito scoort en Sparta wint of speelt gelijk 9.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties