Nederland favoriet voor duel tegen Duitsland | Hoge odds voor wederom veel goals!

Wedden op voetbal
maandag, 28 maart 2022 om 14:47
Copyright ProShots 15902011
Aanstaande vrijdag is de loting voor het WK-voetbal van 2022 in Qatar. Tot dat het WK begint speelt het Nederlands elftal een flink aantal oefenwedstrijden. Afgelopen zaterdag speelde het een zeer attractieve wedstrijd tegen Denemarken welke met 4-2 werd gewonnen. Dinsdagavond wacht er een tegenstander van formaat. In Amsterdam komt Duitsland op bezoek en wij verwachten wederom een aantrekkelijke wedstrijd. De bookmakers geven hoge odds voor veel goals!
Verrassende namen kent het 'nieuwe' elftal van bondscoach Louis van Gaal niet, maar de nieuwe speelstijl zorgt er wel voor dat het Nederlands elftal weer swingt. Na één wedstrijd is het natuurlijk nog te vroeg om te kunnen concluderen of de 1-3-4-1-2 formatie een succes zal gaan zijn. Wat we lang hebben gemist bij Oranje zagen we zaterdagavond in ieder geval wel al terug en dat is fris, aanvallend voetbal met veel doelpunten. De tegenstander van dinsdagavond, Duitsland, is wederom een opponent van formaat.
In de afgelopen vier jaar vond de ontmoeting tussen Nederland en Duitsland vier keer plaats. Nederland won twee keer, speelde eenmaal gelijk en verloor eveneens één keer. In die vier wedstrijden vielen in totaal achttien doelpunten. De bookmakers dichten de favorieten rol toe aan Nederland met een odd van 2.37. Interessant is het om te kijken naar het aantal doelpunten. Wordt er minimaal drie keer gescoord in de Johan Cruijff ArenA dan krijg je 1.85 keer je inzet terug. Vier treffers leveren je maar liefst een odd van 3.00 op.
Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties