In-vorm Arsenal lijkt onderspit te delven tegen Manchester City

In-vorm Arsenal lijkt onderspit te delven tegen Manchester City

Arsenal heeft in de afgelopen weken aangetoond prima te voetballen met het huidige team, maar het is nog maar de vraag of het voldoende gaat zijn om Manchester City van de overwinning te houden. Bij Bet365 wordt gesuggereerd dat het voordeel bij de Citizens ligt, maar de cijfers van Arsenal liegen er niet om: de nummer vier van de Premier League kan weerstand bieden.

De eerste dag van het nieuwe jaar wordt ingeluid met een prachtig affiche tussen Arsenal en Manchester City. De lunchwedstrijd, die om 13:30u wordt afgetrapt op de eerste van januari, belooft een spektakel te vormen in het Emirates Stadium. Daar ontvangt Arsenal koploper City. Allebei de clubs doen het momenteel goed in de Britse voetbalcompetitie.

Arsenal in vorm, Manchester City ook

Zoals gezegd staat Arsenal vierde, met twaalf punten achterstand op Manchester City. Logischerwijs gaat City de wedstrijd in als verwachte betere partij. De odd voor een overwinning van het team van Pep Guardiola staat op 1.45, terwijl de ploeg van Mikel Arteta een quotering van 5.50 geniet. Een gelijkspel is goed voor 4.80 keer je inzet.

In principe wordt het dus een lastige avond voor Arsenal, maar de Gunners zijn in vorm. Recentelijk wonnen ze met maar liefst 5-0 van Norwich City en de vier wedstrijden die daarvoor gespeeld werden, werden allen gewonnen met minstens twee doelpunten verschil. Arteta lijkt het team dus aan de praat te hebben. Wel doet ook City het goed. Leicester City werd recentelijk met 6-3 verschalkt en vier van de laatste vijf wedstrijden werden gewonnen. Dat wordt dus een spannend duel.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.