Update | Gorter maakt seizoen af onder de lat in Aberdeen, transfer Tadić afgeketst

Wedden op voetbal
zondag, 29 januari 2023 om 13:27
copyright proshots 19178287
De zevende zeperd op rij heeft Alfred Schreuder de kop gekost bij Ajax. Een uur na afloop van het duel met FC Volendam maakte de Amsterdamse club bekend dat het per direct afscheid neemt van Schreuder en diens assistent Matthias Kaltenbach. Dinsdagavond sluit de transfermarkt en de kans is groot dat Ajax afscheid gaat nemen van een aantal spelers.
Het Algemeen Dagblad weet vrijdag te melden dat Jay Gorter, Yuri Regeer en Victor Jensen uit mogen kijken naar een andere club. Het drietal komt niet aan spelen toe in het eerste elftal en mag op huurbasis het seizoen elders afmaken. Voor Gorter begon het seizoen hoopvol met een basisplaats tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar dat was tevens ook het laatste optreden van de inmiddels vierde keuze onder de lat.
Regeer had gehoopt dit jaar zijn doorbraak te maken, maar speelde geen minuut in de hoofdmacht. Jensen, die als groot talent werd binnengehaald voor 3,5 miljoen euro, is al tweemaal verhuurd geweest. Zijn laatst club was Rosenborg, maar omdat de competitie in Noorwegen vroegtijdig eindigde is de 22-jarige Deen al weer enige tijd terug in Amsterdam.

Update | Gorter op weg naar Schotland, Tadić was rond met AS Roma

Jay Gorter vertrekt tijdelijk bij Ajax, zo meldt ESPN. De jonge doelman wordt volgens het medium verhuurt aan Aberdeen, de nummer zeven van Schotland. Om die reden ontbreekt de sluitpost ook in de wedstrijdselectie van Ajax tegen Excelsior.
Dušan Tadić had afgelopen week een akkoord bereikt over een transfer naar AS Roma, zo meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport zondag. Vanwege zijn leeftijd en niet erg lang doorlopende contract als speler had de Serviër slechts enkele miljoenen euro's hoeven te kosten. Volgens het medium was Tadić door trainer José Mourinho al overtuigd om naar Rome te trekken, maar toch gaat de transfer niet door. Hij zou namelijk Nicolò Zaniolo moeten vervangen, die een transfer zou gaan maken naar Bournemouth. Hij weigert echter naar die club te transfereren en dus gaat Tadić niet naar AS Roma.  
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties