Wedden op tennis | Zekerheidje pakken met toernooizege Medvedev?

Wedden op tennis | Zekerheidje pakken met toernooizege Medvedev?

Deze week wordt er een relatief groot tennis-toernooi gespeeld in de Verenigde Staten. Het Masters-toernooi (1000) van Indian Wells is vorige week van start gegaan en zal deze week haar ontknoping kennen. De verwachting is dat Daniil Medvedev relatief eenvoudig aan het kortste eind gaat trekken. De Rus is in vorm en gewoon niet te stuiten op hard-court.

Dat bleek al in New York bij de US Open, waar hij in de finale 'het onmogelijke' leek te presteren door Novak Djokovic van de eindzege af te houden met 6-4 6-4 6-4. Medvedev won hier zijn eerste Grand Slam uit zijn carrière en verstevigde zijn positie op de tweede plek van de wereldranglijst achter Djokovic.

Ook in Californië gaat Medvedev weer als een speer. Hij heeft nog geen set weggegeven en staat inmiddels in de kwartfinale, waar hij moet afrekenen met Grigor Dimitrov. Een overwinning van Medvedev staat op het moment van schrijven bij Bwin genoteerd op 2,30 keer je inzet. Na hem is Stéfanos Tsitsipás als tweede geplaatst en Alexander Zverev als derde. Zverev heeft nog een hogere notering met 6,00 tegen 6,50 voor Tsitsipás. Waarschijnlijk omdat hij in relatief goede doen is. Hij won Olympisch goud en bereikte de halve finale van de US Open, waar Djokovic hem in vijf sets klopte.

Als je een gokje wil wagen, dan is Zverev geen verkeerde keus. De Duitser, tegen wie een onderzoek loopt door de ATP vanwege het mogelijk slaan van zijn vriendin, komt waarschijnlijk Tsitsipás in de halve finale tegen en zal het dan waarschijnlijk in de finale moeten opnemen tegen Medvedev. De voormalige top-drie ontbreekt volledig. Rafael Nadal en Rodger Federer zijn geblesseerd, Djokovic heeft rust genomen.

Daniil Medvedev in actie op Indian Wells

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.