Wedden op sport vandaag | Inzetten op de NextGen-finals met tennis

Wedden op sport
dinsdag, 09 november 2021 om 13:32
Copyright ProShots 14207906
In deze rubriek plaatst Sportbookies wat interessant is om op te wedden vandaag. We volgend de nationale en internationale sporten en bekijken vervolgens waar het boeiend is om op te wedden. Vandaag, 9 november 2021, lijkt alleen tennis boeiend te zijn om op in te zetten. Andere sporten zijn minder interessant.

Wedden op NextGen-finals

In Milaan begint de finale van de NextGen-series. Grote talenten als Carlos Alcaraz, Lorenzo Musetti en Sebastian Korda nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk het grootste talent van het jaar te worden. Korda is de favoriet om groep B te winnen boven Musetti, Hugo Gaston en Sebastian Baez. Bij TOTO staat Korda genoteerd op 1,91 euro voor de zege in groep B. Korda staat 39e op de ATP-ranking, Musetti 58e. Musetti staat genoteerd op 4,05 voor de eindzege in de groep. Dit is wellicht een leuke quote voor de dit seizoen goed spelende Italiaan. 
Bij Bet365 kun je, net als bij TOTO, wedden op wie er vandaag de wedstrijden wint. Carlos Alcaraz neemt het om 15.00 uur in groep A op tegen Holger Rune. Voor de sterke Spanjaard staat slechts een quote van 1,25 euro. Korda speelt vanavond om 19.00 uur tegen Gaston. Een stuntje van de in vorm verkerende Gaston, die nog de kwartfinale haalde van het Masters-toernooi in Parijs, staat gelijk aan 2,62 keer je inzet bij Bet365. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties