Van de Zandschulp en Van Rijthoven 15e op favorietenlijstje wedkantoren voor eindzege Wimbledon

Van de Zandschulp en Van Rijthoven 15e op favorietenlijstje wedkantoren voor eindzege Wimbledon

Het wegvallen van Matteo Berrettini is een flinke domper voor de vele tennisliefhebbers. De Italiaan heeft de afgelopen weken laten zien de beste grasspeler van dit moment te zijn en vormde een serieuze bedreiging voor Novak Djokovic. De wedkantoren zien de Serviër nog altijd als de topfavoriet en zien tevens dat de Nederlandse tennissers steeds meer in de buurt van de top komen.

In de bovenste helft van het speelschema ligt de weg redelijk open voor Novak Djokovic. De loting is de Serviër goed gezind en alle tegenstanders van formaat zijn ingedeeld in het onderste gedeelte. In de achtste finale wacht wellicht een treffen met Tim van Rijthoven. De Nederlandse tennissensatie heeft na zijn winst in Rosmalen ook op Wimbledon de eerste winstpartij binnen en is op jacht naar meer. De wedkantoren achten de kans klein dat Van Rijthoven het toernooi wint getuige de odd van 101.00, maar toch staat de Nederlander al in de top-15 van kanshebbers.

Op een gedeelde vijftiende positie zien we Botic van de Zandschulp. Na een prima voorbereiding op gras, vele plekken winst op de wereldranglijst en een overtuigende zege in de eerste ronde van Wimbledon stijgt ook Van de Zandschulp flink in aanzien. De odd voor de eindzege is eveneens 101.00 maar met een plaats bij de eerste vijftien kanshebbers zit je bij de beste spelers van het toernooi ingeschaald. In onderstaande tabel een overzicht van de top-6 kanshebbers op de eindzege voorafgaand aan de wedstrijden in de tweede ronde.

Speler Odd eindzege Wimbledon
Novak Djokovic 1.57
Rafael Nadal 5.00
Carlos Alcaraz 13.00
Stefanos Tsitsipas 15.00
Nick Kyrgios 19.00
Andy Murray 29.00

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties