Hoge odds voor Spurs in EFL Cup-duel met wankelend Chelsea

Hoge odds voor Spurs in EFL Cup-duel met wankelend Chelsea

Tottenham Hotspur gaat een zware avond tegemoet in de halve finales van de EFL Cup. Het komt namelijk stadsgenoot Chelsea tegen, dat volgens de bookmakers het duel ingaat als favoriet. Daar is echter niet alles mee gezegd, want in de aanval van de Blues is het onrustig, terwijl het team niet bepaald lekker uit de verf kwam tegen Liverpool, Brighton en Wolverhampton Wanderers in de afgelopen weken.

Zo speelden ze in ronde 18 van de Premier League gelijk tegen Wolves, om vervolgens wel van Brentford en Aston Villa te winnen, tweemaal met twee doelpunten verschil. Daarna begon het team van Thomas Tuchel weer te wankelen met een 1-1 thuis tegen Brighton als gevolg, met daarna wederom een gelijkspel tegen Liverpool, tevens thuis. Het team verkeert dus niet in uitstekende vorm.

Daarnaast is het in de aanval van het team onrustig. Romelu Lukaku werd voor het Premier League-seizoen binnengehaald als kopstuk van de voorhoede, maar haalt bij lange na de vorm niet die hij bij Internazionale vertoonde. De Belg geeft aan ontevreden te zijn onder Tuchel en zorgt daarmee voor onrust binnen de spelersgroep en bij de coach. Toch staat de quotering voor een overwinning van Chelsea op 1.95.

Kan Spurs vorm vinden?

Voor The Spurs, dat ook niet enorm in vorm is, staat de quotering op 3.80. Dat is dus een hoge odd voor een ploeg die met Harry Kane en Heung-Min Son als sterspelers slechts zesde staat in de Premier League. Met een gelijk spel tegen Southampton op 28 december is ook de ploeg van Antonio Conte niet in al te beste doen, maar de gegeven odd lijkt wel aan de hoge kant. Een mooie kans voor de waaghalzen onder ons. Wordt het een gelijkspel? Dan staat daar een quotering van 3.50 tegenover.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.