Van Gerwen gaat na nederlaag los over tegenstander: 'Ik vind het zo'n engnek'

Van Gerwen gaat na nederlaag los over tegenstander: 'Ik vind het zo'n engnek'

Afgelopen weekend werden The Masters gespeeld in het Engelse Milton Keynes. Drie Nederlanders wisten de kwartfinales op de zondag te behalen maar Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Michael van Gerwen strandden allen bij de laatste acht. Laatstgenoemde was niet erg te spreken over zijn tegenstander.

Van Gerwen nam het zondagmiddag op tegen Rob Cross. De Brabander kende een stroeve start tegen de Engelsman en liep al snel achter de feiten aan. 'Mighty Mike' knokte zich echter terug tot 5-5 en dat deed onder meer met onderstaande 148-finish. Uiteindelijk moest Van Gerwen het initiatief toch weer overlaten aan Cross die de partij met 10-7 naar zich toe wist te trekken.

Na afloop gaf Van Gerwen voor de camera's van Viaplay aan helemaal niets met zijn opponent te hebben. 'Dat cynische gedoe, ik vind het zo'n engnek. Over zijn kwaliteiten kan je niks zeggen. Het is een fantastische speler. Weet je waarom het is dat de PDC hem niet koos voor de Premier League? Dat is omdat de PDC hem ook een saaie speler vindt. Dat heb je of heb je niet. Of je bent een speler met character, of niet. Hij heeft het gewoon niet. Dat domme lachen en doen'. waren de duidelijke woorden van Van Gerwen over zijn collega.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.