Verstappen nog verder favoriet bij bookmakers om F1-titel te pakken

Verstappen nog verder favoriet bij bookmakers om F1-titel te pakken

Max Verstappen heeft dit weekend goede zaken gedaan in de strijd om de wereldtitel. De Nederlander maakte acht punten goed op de grote concurrent Lewis Hamilton. Hierdoor maakte Verstappen een achterstand van twee punten ongedaan en staat hij nu zes punten voor op de Britse rivaal met nog zes races te gaan op de WK-kalender van de F1.

Bij de bookmakers is de quotering van Verstappen voor de wereldtitel dan ook gedaald. Waar hij voor de Turkse Grand Prix nog op 1,70 stond, is het na de race van afgelopen weekend gedaald naar 1,58 bij Toto. Ook Bwin heeft een soortgelijke quote, met 1,57. Hamilton staat bij zowel Toto als Bwin rond de 2,25 euro. Zijn notering is toegenomen.

Ook is het mogelijk om in te zetten op het constructeurskampioenschap. Hier staat Mercedes momenteel aan de leiding met 433,5 punten tegen 397,5 punten voor Red Bull Racing. Een kampioenschap van Mercedes, wat waarschijnlijk wordt geacht, betekent bij Bwin 1,40 keer je inzet. Red Bull Racing staat daar genoteerd op 2,75 euro.

De volgende Grand Prix die verreden gaat worden is die van de Verenigde Staten. Vooralsnog gaat men er van uit dat Hamilton daar de meeste kansen maakt, omdat het een circuit is met veel rechte stukken. Daarnaast zou Mercedes momenteel, volgens Verstappen zelf, de betere auto hebben ten opzichte van de Red Bull. Vervolgens komt er een race die Verstappen beter zou moeten liggen, met de race in Mexico, dat op hoogte ligt, waar de Honda-motor van Red Bull beter zou functioneren.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.