X gaat los op spuuglelijk uitgelekt PSV-shirt: 'Bloemetjesondergoed van mijn schoonmoeder is nog mooier'

Sportnieuws
zaterdag, 04 mei 2024 om 13:59
psv
Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, bracht zaterdagochtend via X het waarschijnlijke nieuwe uitshirt van PSV naar buiten. Te zien is dat het shirt zwart is met groene mouwranden en in het midden een soort regenboogkleurige opmaak heeft, waarbij het lijkt alsof de kleureninkt van de printer langzaam opraakte. De reacties op X zijn niet mals: 'Dit is het lelijkste uitshirt ooit gemaakt.'
'Het uitshirt van PSV voor seizoen 2024/25 is al - een beetje - naar buiten gekomen. Praktijk leert dat het shirt altijd licht afwijkt van 'gelekte' modellen. Het is gebaseerd op het vroegere testbeeld en heeft een link naar Philips. Volgende maand vast meer details', zo opent Elfrink het bericht. Met het vroegere testbeeld bedoelt de journalist het beeld dat vroeger bij TV's in beeld kwam als er geen programma gevonden kon worden.
De ontwerper Puma is nog tot 2030 verbonden aan PSV, al oppert een fan dat het contract per direct verscheurd moet worden. De reacties van de andere supporters heeft dezelfde strekking en het is te hopen dat het shirt inderdaad aangepast gaat worden zoals Elfrink suggereert. 'Laten we hopen dat ze er flink naast zitten… Wat een gedrocht', is een van de meest gelikete reacties.
PSV-fan Sven Prins vindt het 'verreweg het lelijkste uitshirt dat PSV ooit uitgebracht heeft' terwijl iemand anders het volgende zegt: 'Maar dit is toch om te huilen Rik? De bloemetjesjurk en dito onderbroek van mijn schoonmoeder zijn nog mooier.' Ook vergelijkingen met een carnavalsshirt, gekleurde Engelse drop van Venco en diversiteit worden uit de kast gehaald.

Het uitshirt van PSV voor seizoen 24-25 is al - een beetje - naar buiten gekomen. Praktijk leert dat het shirt altijd licht afwijkt van 'gelekte' modellen. Het is gebaseerd op het vroegere testbeeld en heeft een link naar Philips. Volgende maand vast meer details. Via @esvaphane.

Image
169
Reply
Wint Verstappen weer met ruime voorsprong? Pak 50x of 100x je inzet bij een winstmarge van 10 seconden of meer. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties