PSV blijft in de markt voor Eredivisie-sensatie: 'De interesse is er nog steeds'

Sportnieuws
donderdag, 02 mei 2024 om 13:43
psv
Afgelopen winter liep Couhaib Driouech op een haar na een transfer naar PSV mis. De vleugelaanvaller stond in de belangstelling van de Eindhovenaren, maar ook Feyenoord was geïnteresseerd. Het Eindhovens Dagblad bracht al eerder naar buiten dat PSV nog steeds interesse toont en dat bevestigt Mario Been nu bij Voetbalpraat van ESPN.
PSV zou zo'n 1,5 tot 2 miljoen euro over hebben voor de speler van Excelsior. 'Driouech zijn ze nog mee bezig', vangt Been aan die direct wordt onderbroken door Marciano Vink. 'Jij weet meer?' vraagt Vink zich af. 'De interesse is er nog steeds in ieder geval, laten we het zo zeggen', vertelt de oud-trainer van onder meer Feyenoord. PSV was afgelopen winter geïnteresseerd, omdat ze veel buitenspelers misten, dat is nu niet meer aan de orde.
'Als straks Ismael Saibari weer terugkomt. Malik Tillman kan vanaf links. Noa Lang komt terug. Johan Bakayoko blijft misschien', twijfelt Vink. Bij deze rij met namen moeten er wel vraagtekens worden gezet, zo lijkt Bakayoko op weg naar de uitgang en is het ook nog lang niet zeker of Tillman volgend jaar in het shirt van PSV speelt. Lang en Saibari lijken daarentegen wel zekerheidjes voor komend seizoen.
Driouech reageerde destijds teleurgesteld tegenover de camera van de NOS. 'Het was een heel bewogen dag, de dag dat het moest gebeuren', vertelt hij over Deadline Day. 'Voor mijn gevoel kwam het heel dichtbij. Ik zat al in de auto. Op de snelweg. We wisten niet waar we naartoe moesten. Of we gaan naar rechts, of we gaan naar links. Uiteindelijk is het links geworden.' Met linksaf doelt de speler op Excelsior, de club die hij deze zomer ongetwijfeld hoopt te verlaten. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties