Wereldtopper Rublev kan zich niet beheersen, scheldt lijnrechter uit en wordt uit toernooi gezet

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 20:50
copyright proshots 24288135
Grote ophef tijdens de halve finales van het ATP-toernooi in Dubai. In het duel tussen Andrey Rublev en Alexander Bublik ging de Russische nummer vijf van de wereld uit zijn plaat tegen een lijnrechter. Gevolg: diskwalificatie.
Het was een verhitte ontmoeting tussen Rublev, de nummer vijf van de wereld, en de Kazach Bublik (ATP-23). In de strijd om een plaats in de finale liepen de gemoederen hoog op bij beide spelers. Bublik kreeg het in de beginfase van de derde set aan de stok met de umpire. Bublik kreeg een waarschuwing na onsportief gedrag en een woede-uitbarsting, maar kon zich weer herpakken.
Bij een stand van 5-5 in de derde set ging het licht uit bij Rublev. De wereldtopper zag de game verloren game na een in zijn ogen onterechte call van de lijnrechter. Rublev stormde op de lijnrechter af en schold hem de huid vol. Zelf gaf de tenniser aan in het Engels verhaal te hebben gehaald, maar de lijnrechter was van mening dat Rublev in het Russisch aan het schelden was. De toernooiorganisatie was onverbiddelijk en zette Rublev per direct uit het toernooi.
Wat wordt het wedstrijdverloop bij PSV-Feyenoord? Pak 20 keer je inleg terug als er 2 keer wordt gescoord!. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Pakt Verstappen pole in Bahrein? Krijg twee keer je inzet terug bij Jacks en een mogelijke free bet tot 50 euro. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties