Waar kun je Aston Villa-Ajax live kijken?

Sportnieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 17:22
copyright proshots 24314729
Donderdagavond staat er met Aston Villa-Ajax een belangrijk Conference League-duel op het programma. Niet alleen voor Ajacieden, maar ook voor volgers van het Nederlandse voetbal. Na de uitschakeling van PSV in de Champions League is er namelijk nog maar één Nederlandse club Europees actief. Om te voorkomen dat dat gegeven maar één dag gewaarborgd blijft, moet Ajax vanavond winnen in Birmingham - of hopen op een fortuinlijke penaltyserie. Waar kun je deze belangrijke pot donderdagavond live kijken?
Veronica is donderdagavond al vanaf 18.00u het decor van de wedstrijden in de Europa en Conference League. Het tweede treffen tussen Glasgow Rangers en Benfica (tussenstand: 2-2) wordt opgevolgd door het studioprogramma van Aston Villa-Ajax (voorbeschouwing in principe rond 20.15u).

Twee zenders

ESPN-abonnees kunnen ook afstemmen op ESPN 2. De uitzending van 'Studio Europa' begint al om 17.45u. De aftrap van het duel in Birmingham is om 21.00u. De scheidsrechter van dienst is de de Israëliër Orel Grinfeeld.

'Heksenketel'

Gelegenheidsaanvoerder Jordan Henderson heeft in gesprek met het YouTube-kanaal van Ajax laten weten dat hij in Birmingham niets minder dan een heksenketel verwacht. De Brit is het gewend om op Villa Park te voetballer; hij kwam er vaker dan eens in zijn tijd bij Liverpool. 'Het is een grote Europese wedstrijd, Aston Villa heeft een goed team', zet Henderson alles nog eens op een rijtje. 'Dat hebben we de afgelopen wedstrijd gemerkt, maar dat wisten we natuurlijk al. Unai Emery heeft ook veel ervaring in Europa. Het wordt een zware test'.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties