Waar kan je Roland Garros live kijken?

Sportnieuws
woensdag, 07 juni 2023 om 9:14
copyright proshots 20500243
Van zondag 28 mei tot en met zondag 11 juni wordt het tweede grandslam van het huidige tennisseizoen gespeeld. In Parijs strijden 128 tennisser om de felbegeerde winst op Roland Garros. Titelverdediger Rafael Nadal is door een blessure afwezig, maar het deelnemersveld is indrukwekkend en de concurrentie dit jaar is moordend. Wij zullen dagelijks uitgebreid verslag doen en houden je op de hoogte waar de duels live te zien zijn.

Waar kan je Roland Garros op tv en online kijken?

Sportzender Eurosport doet dagelijks uitgebreid live verslag van Roland Garros. Op zowel Eurosport 1 als Eurosport 2 zijn wedstrijden te zien, soms onderbroken door andere sport. Via de streamingdienst Discovery+ zijn alle banen live te zien. De uitzending begint iedere dag om 11.00u. In de latere fase van het toernooi zullen de wedstrijd pas in de middag beginnen. 
Op Eurosport 1 worden voornamelijk de wedstrijden van de topspelers live uitgezonden, die gespeeld worden op de drie grote courts. Mochten Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor in actie komen dan worden de wedstrijden van onze landgenoten eveneens uitgezonden op het hoofdkanaal van Eurosport.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties