Waar kan je Ajax-Olympique Marseille live kijken?

Sportnieuws
donderdag, 21 september 2023 om 17:30
copyright proshots 21936362
Een jaartje geen Champions League-voetbal. Het is wennen voor de supporters van Ajax, maar met de huidige sportieve crisis is het geen ramp dat deelname aan het miljardenbal een seizoen wordt overgeslagen. De Europa League is het podium waarop Ajax zich zal moeten laten zien. De loting is zwaar en heeft de Amsterdammers gekoppeld aan Brighton, AEK Athene en Olympique Marseille. Laatstgenoemde is donderdagavond de eerste tegenstander.
Voor Maurice Steijn is het momenteel geen pretje om trainer van Ajax te zijn. Het onrustig binnen de club en ook op het veld blijven de resultaten en goed voetbal uit. In de Eredivisie werd er in vier duels slechts één keer gewonnen en wacht komende zondag regerend landskampioen Feyenoord.
Maar wie weet heeft Steijn de succesformule gevonden en kan hij donderdagavond tegen Olympique Marseille een voorzichtig eerste succes boeken. Bij de Fransen rommelt het eveneens. Trainer Marcelino stapte maandag op na een teleurstellende start van het seizoen.

Waar kan je Ajax-Olympique Marseille live kijken?

De wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille is live te zien op zowel Veronica als ESPN 2. Op Veronica begint de pre-match analyse om 18.00u, terwijl op ESPN de voorbeschouwing al om 17.45u begint. Deze vroege voorbeschouwing is gepland omdat beide zenders om 18.45 uur overschakelen naar de wedstrijd tussen Zrinjski Mostar en AZ. De wedstrijd tussen Ajax en Marseille wordt om 21.00u afgetrapt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties