Slot komt met slecht nieuws voor fans in aanloop naar Klassieker tegen Ajax

Slot komt met slecht nieuws voor fans in aanloop naar Klassieker tegen Ajax

Feyenoord pakte dinsdagavond de volle buit in de eerste poulewedstrijd van de Champions League. In de eigen Rotterdamse Kuip werd Celtic, dat het duel met negen man eindigde, met 2-0 verslagen. Grote domper was echter het uitvallen van aanvaller Luka Ivanusec. De Kroaat zal op zeker het duel met Ajax van aanstaande zondag gaan missen.

Een behoorlijke smet op de feestvreugde in Rotterdam was het uitvallen van Ivanusec. In de slotfase van het duel met Celtic ging de buitenspeler door zijn enkel. Trainer Arne Slot wist na afloop al te melden dat de aanwinst De Klassieker van aanstaande zondag niet gaat halen. 'Hoe ernstig de blessure precies is, weet ik niet. Maar als die enkel gelijk dik wordt, dan heb ik niet de illusie dat hij zondag kan spelen. Hoe hij dan exact uitgeschakeld is zal moeten uitwijzen. Het zal een bandje zijn', concludeert Slot wanneer hij de beelden terugkijkt.

Slot was uiteraard tevreden met het resultaat tegen de Schotten, maar zag dat zijn ploeg het moeilijk had. 'Ik ben niet geschrokken van de eerste helft', kijkt Slot terug in zijn analyse bij RTL7. 'Als je Celtic analyseert, dan weet je dat die ploeg agressief druk zet. Daar moet je misschien aan wennen, of het waren onze zenuwen in de Champions League. Wel was duidelijk dat we niet zo goed opbouwden als normaal gesproken. Het was wel onrustig van onze kant met moeilijke passes. Celtic nam overigens ook wel risico, want het team speelde bijna over het hele veld één-tegen-één. Het belangrijkste was dat we weinig weggaven, en dat is cruciaal op Champions League-niveau.'

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties