🎥[Video] | Littler blijft sensationeel bezig en gooit opnieuw negendarter

Sportnieuws
maandag, 11 maart 2024 om 15:06
copyright proshots 23655812
Luke Littler won zondag bij zijn debuut op de European Tour direct de Belgian Darts Open. Dat deed de jongeling door in een spectaculaire finale Rob Cross te verslaan met 8-7. Ook gooide de dartsensatie een negendarter in de finale. 
'Ik ben blij dat ik de wedstrijd over de streep heb getrokken', vertelde Littler na afloop. 'Ik verloor twee legs nadat ik de negendarter had gegooid, dus ik ben opgelucht dat ik heb gewonnen.' De zeventienjarige gooide eerder dit seizoen al een negendarter tegen Nathan Aspinall tijdens de Bahrain Darts Masters, die hij ook won. Littler brak door tijdens het WK 2024, waarin hij de finale haalde, en alleen zijn meerdere moest erkennen in Luke Humphries (7-4).

Strak rekenwerk

'Ik ben heel blij dat ik een negendarter heb kunnen gooien', vervolgde Littler zijn verhaal na de wedstrijd. 'Ik geef de voorkeur aan 144 boven 141 om een negendarter uit te gooien, want als de eerste treble 20 erin gaat, heb ik er vertrouwen in dat er nog een kan volgen. Ik weet dat de schijnwerpers op mij gericht zijn omdat ik het zo goed heb gedaan, maar ik speel gewoon mijn darts en ga door. Ik doe gewoon wat ik doe.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties