Vertrekt Kevin de Bruyne naar de woestijn na hints over 'exotisch avontuur'?

Sportnieuws
dinsdag, 04 juni 2024 om 15:05
kevin de bruyne city
Kevin de Bruyne zou wel eens naar een club in Saoedi-Arabië kunnen vertrekken. De Belgische sterspeler (32) heeft in gesprek met VTM zelf gehint naar een mogelijk 'exotisch avontuur' na zijn aanstaande deelname aan het EK. Het contract van De Bruyne loopt nog tot de zomer van 2025, en dus zal City mogelijk openstaan voor gulle bieders.
Op 17 juni begint De Bruyne met België aan het EK in Duitsland. Hij doet dat na een seizoen dat voor zijn doen teleurstellend eindigde: na het binnenhalen van de landstitel verloor de middenvelder de FA Cup en moest hij vanaf de bank naar de finale van de Champions League kijken.

Einde van een tijdperk?

Bij vlagen zagen we ook dit seizoen de briljante ingevingen van de Belg, maar blessureleed zorgde ervoor dat hij lang niet altijd in actie kon komen. De Bruyne klaagde daarbij meermaals over de overvolle speelkalender, een gegeven dat door de nieuwe opzet van de Champions League bepaald niet af zal zwakken. Zijn dit tekenen dat De Bruynes periode in de Europese top op een einde loopt?
'Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan', hintte de sterspeler tijdens een persconferentie van de nationale ploeg. 'Als je op het einde van je carrière meer kunt verdienen dan wat je al verdiend hebt in de afgelopen vijftien jaar, dan moet je daar even stil bij staan. Voor mijn vrouw kan een exotisch avontuur, dus ik moet nadenken over mijn toekomst.' Het kost weinig verbeelding om een mogelijk vertrek naar Saoedi-Arabië uit de opmerkingen van de middenvelder te filteren.

Klasse kost wat

Interesse voor De Bruyne is er hoe dan ook. Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat Saoedische clubmanagers volop bezig waren met het voorbereiden van een lucratieve bieding.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties