Verstappen illegaal bezig geweest in vrije week?: 'Ik heb alweer teveel verklapt'

Sportnieuws
donderdag, 04 april 2024 om 17:50
copyright proshots 24799026
Max Verstappen heeft na de voor hem teleurstellend verlopen Grand Prix van Australië afleiding gezocht op de skipiste in Japan. Het is bekend dat Red Bull Racing de Nederlander tijdens zijn actieve F1-carrière niet toestaat om een MotoGP-machine te testen, maar het lijkt erop dat zijn werkgever er geen problemen mee heeft dat hij zo nu en dan eens de latten onderbindt.
Eerder deze week verklapte Red Bull-adviseur tegenover het Oostenrijkse OE24 al dat de drievoudig wereldkampioen na de Australische GP was gaan skiën. Het beoefenen van deze sport is echter niet zonder risico's en de kans op een blessure is aanwezig. En Red Bull staat het Verstappen bijvoorbeeld niet toe om een MotoGP-machine aan de tand te voelen. Op de vraag of er dan geen dergelijk verbod bestaat voor het skiën, liet Marko een duidelijk antwoord achterwege. 'Ik heb alweer te veel verklapt', zei de Oostenrijker.

Verstappen bevestigt verhaal Marko

Op het F1 Tokyo Festival voorafgaand aan de Japanse Grand Prix bevestigt Verstappen desgevraagd dat hij de sneeuw afgelopen week heeft opgezocht, iets wat de 26-jarige overigens ook al in de winterperiode had gedaan. 'Het was fijn. Ik ben een week in Niseko geweest om te skiën', wordt de Nederlander door Motorsport.com geciteerd. 'Ik ben dus al even in Japan. Nu breng ik enkele dagen door in Tokio voordat ik naar Suzuka ga', voegt de drievoudig wereldkampioen toe.
'Als ik de kans heb, probeer ik het te doen', vervolgt Verstappen. 'We hadden een week vrijaf tussen de twee races. Daarom dacht ik: laat ik eens iets nieuws proberen. De sneeuw is goed en er ligt ook nog veel sneeuw', aldus Verstappen, die altijd graag naar Japan komt en komend weekend hoopt om voor de derde keer op rij de Grand Prix op het iconische circuit in Suzuka te winnen.
F1 Maximaal ©

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties