Verstappen kraakt kledingstijl Hamilton af: 'Ik vind dat dat shit eruit ziet'

Sportnieuws
dinsdag, 02 april 2024 om 21:16
copyright proshots 24487967
Max Verstappen en Sergio Pérez boekten op het circuit in Melbourne niet het gewenste succes, maar tijdens een media-moment scoorde Verstappen wel bij de toegestroomde fans. De Limburger blonk uit vanwege zijn directe antwoorden, waarbij vooral de collega's van Visa Cash App RB veel aan bod kwamen.
Bij een Fan Forum in Australië kwamen de fans massaal opdagen voor een speciale versie van Grill the Grid met het Red Bull Racing-duo, waarbij Verstappen en Pérez verschillende korte vragen kregen. 'Waarschijnlijk heeft Daniel (Ricciardo, red.) het beste verborgen talent', geeft Verstappen onder luid gejuich van het publiek in Australië aan. 'Hij is een geweldige zanger. Als je hem hier op het podium zet, zingt hij misschien een liedje, wie weet. Ook bij de 'grappigste coureur' maakt Verstappen zich populair bij het publiek. 'Uit ervaring moet ik dan weer Daniel zeggen. Is dit een Daniel-quiz?' vraagt Verstappen zich dan ook af.

Tsunoda met een drankje op

Ook bij een avondje uitgaan komt Verstappen uit bij zijn RB-collega's. 'Misschien moeten we dan voor Yuki (Tsunoda, red.) gaan', vindt Verstappen. Ik vloog een keer samen terug met Yuki na een PR-evenement, voor de race in Monaco. Hij had een paar gin-tonics gedronken in het vliegtuig. Yuki was on fire die avond', zegt Verstappen met twinkelende oogjes. 'Dat was heel mooi om te zien.'
Later gaat het interview over op de kledingstijl van de coureurs. Verstappen ziet foto's van Lando Norris, Lewis Hamilton, en Zhou Guanyu als hem gevraagd wordt wie zich het beste kleedt. 'Het ligt er een beetje aan waar je van houdt', zo lijkt Verstappen zich in eerste instantie politiek correct op te stellen, om vervolgens naar de foto's op het scherm te wijzen, waarbij vooral Hamilton in het oog springt met een opvallende outfit. 'Ik vind dat dat er shit uitziet, maar iedereen heeft zijn eigen stijl, hè? Mij interesseert het niet. Is dat antwoord voldoende?'

Beste presentator

Ricciardo, die het momenteel niet makkelijk heeft in de Formule 1, lijkt in ieder geval genoeg carrière-opties te hebben voor na zijn loopbaan als Formule 1-coureur. Sergio Pérez schuift de Australiër namelijk ook naar voren als de volgende presentator. 'Ik denk Daniel weer. Dat zou een heel goed idee zijn. Ik zie Max nog niet als presentator in ieder geval.' Daar is de wereldkampioen het zelf ook mee eens. 'Ik gebruik te veel scheldwoorden, dus dat werkt meestal niet zo goed. Mag je in Australië wel schelden op televisie?' vraagt Verstappen zich nog af.
F1 Maximaal ©

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties