Veerman met dood bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Het is een schijtwereld'

Sportnieuws
zondag, 28 mei 2023 om 18:15
copyright proshots 20662470
Er ging deze week geen dag voorbij dat PSV niet in het nieuws kwam. Dat had alles te maken met de onrust binnen de selectie en het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij. Op social media gingen velen verhalen de ronde over spelers die het niet meer zagen zitten in de oefenmeester. Ook de naam van Joey Veerman kwam voorbij. De middenvelder was hier niet blij mee en heeft in de rumoerige week de nodige doodsbedreigingen gehad. 'Ik ben lichtelijk verbaasd. Het was gewoon een kutweek', aldus de PSV'er tegenover de NOS na afloop van het gewonnen duel met AZ.
Veerman zou volgens berichtgeving totaal niet gelukkig zijn geweest met Van Nistelrooij. 'Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek'. aldus de middenvelder. Veerman beweert helemaal niets te maken hebben met het opstappen van Van Nistelrooij. 'Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is.'
De Volendammer neemt nooit een blad voor de mond en uit dan ook zijn frustratie over hetgeen hem deze week is overkomen. 'Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week. Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten. De voetbalwereld is echt een schijtwereld!"
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties