Veerman met dood bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Het is een schijtwereld'

Veerman met dood bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Het is een schijtwereld'

Er ging deze week geen dag voorbij dat PSV niet in het nieuws kwam. Dat had alles te maken met de onrust binnen de selectie en het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij. Op social media gingen velen verhalen de ronde over spelers die het niet meer zagen zitten in de oefenmeester. Ook de naam van Joey Veerman kwam voorbij. De middenvelder was hier niet blij mee en heeft in de rumoerige week de nodige doodsbedreigingen gehad. 'Ik ben lichtelijk verbaasd. Het was gewoon een kutweek', aldus de PSV'er tegenover de NOS na afloop van het gewonnen duel met AZ.

Veerman zou volgens berichtgeving totaal niet gelukkig zijn geweest met Van Nistelrooij. 'Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek'. aldus de middenvelder. Veerman beweert helemaal niets te maken hebben met het opstappen van Van Nistelrooij. 'Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is.'

De Volendammer neemt nooit een blad voor de mond en uit dan ook zijn frustratie over hetgeen hem deze week is overkomen. 'Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week. Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten. De voetbalwereld is echt een schijtwereld!"

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties