Van Bronckhorst heeft nieuwe club gevonden en wordt geïntroduceerd middels fraaie video

Sportnieuws
woensdag, 05 juni 2024 om 22:11
copyright proshots 21377462
Giovanni van Bronckhorst gaat komend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van Besiktas. De Turkse topclub maakte de komst van de Nederlander woensdag wereldkundig. Via de social media kanalen werd 'Gio' welkom geheten middels een fraaie video waarin de vele hoogtepunten die Van Bronckhorst als speler en trainer heeft meegemaakt de revue passeren. Ook sprak Van Bronckhorst de fans toe in zijn beste Turks.
De laatste klus van Van Bronckhorst als trainer was in Glasgow. In zijn eerste jaar bij de Rangers loodste hij de ploeg naar de Champions League. Maar tegenvallende resultaten in diezelfde competitie kostte de Nederlander ook de kop. Tussen 2015 en 2019 stond Van Bronckhorst aan het roer bij Feyenoord en wist hij de Rotterdammers aan de landstitel te helpen.
Bij Besiktas tekent de oud-international een contract van twee jaar, met nog een optie voor een derde jaar. Jean-Paul van Gastel wordt in Turkije de assistent van de voormalig Feyenoord-speler. Van Gastel wist onlangs met NAC te promoveren naar de Eredivisie, maar wist toen al dat zijn dienstverband in Breda zou gaan eindigen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties