Update | 'Vuurwapengevaarlijke' Antony laat van zich horen: 'Mijn onschuld zal worden bewezen'

Sportnieuws
woensdag, 28 juni 2023 om 20:22
antony
Oud-Ajacied Antony zit diep in de problemen. Gabriela Cavallin, de ex-vriendin van de Manchester United-aanvaller, heeft aangifte gedaan tegen de 23-jarige Braziliaan. Met dat nieuws komen zowel de Braziliaanse tak van ESPN als Globo Esporte dinsdag naar buiten. Antony zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, agressie en bedreiging. In de afgelopen maanden zou hij tijdens vier incidenten over de schreef zijn gegaan.
In zijn tijd bij Ajax had Antony al een relatie met Cavallin. In totaal duurde het samenzijn twee jaar. De relatie is inmiddels voorbij en dat heeft Cavallin doen besluiten om aangifte te doen van vier incidenten. De speler, die afgelopen zomer voor een slordige 100 miljoen euro over kwam van Ajax, zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, agressie en bedreiging. Cavallin stelt tevens bang te zijn voor de linkspoot vanwege ‘de vele vrienden die hij nog heeft in zijn oude gemeenschap in Brazilië'. Ze maakt zich zelfs ernstig zorgen omdat Antony zelf een vuurwapen tot zijn beschikking zou hebben  
Antony zou Cavallin bij een nachtclub in Brazilië aan haar arm hebben getrokken, om haar vervolgens in de auto te duwen. Op dat moment was het Instagram-model zeventien weken zwanger. Cavallin beschuldigt Antony ervan extreem jaloers te zijn, terwijl hij ook last zou hebben van extreme agressieproblemen. De buitenspeler heeft volgens Cavallin onder meer haar telefoon kapotgemaakt, terwijl zij ook een snee in haar vinger opliep vanwege een gebroken stuk glas.

Antony wil geen commentaar geven

In Brazilië pakken de grote media uit met het nieuws, maar Antony, Manchester United en het management van de aanvaller hebben nog niet gereageerd. De aangifte jegens Antony zou meerdere foto’s van verwondingen en bedreigende berichten bevatten. Volgens ESPN valt er ook te lezen dat de peperdure zomeraankoop heeft gezegd dat hij Cavallin zou gaan vermoorden. 

Update 28 juni: Antony spreekt zich voor het eerst uit

Antony heeft via zijn social media-accounts ontkend dat hij zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld en bedreigd. Eerder werd aangifte gedaan tegen de voormalig Ajax-speler, waarna het een tijd stil was vanuit het kamp van de aanvaller van Manchester United. De 23-jarige Antony bleef bewust stil, zodat er eerst onderzoek gedaan kon worden. 'Maar tijdens deze tijd hebben mijn familie en ik heb het heel moeilijk gehad. Ik ben niet in de beste omstandigheden geboren en opgegroeid, maar zoiets als dit had ik nog nooit meegemaakt', aldus de Braziliaan, die zegt dat hij door sommigen publiekelijk onterecht werd veroordeeld.
'Na het sluiten van het onderzoek zal mijn onschuld worden bewezen', vervolgt Antony. 'De geleden imagoschade behoort tot de verleden tijd. Ik bedank de fans voor de talloze positieve berichten die ik in deze moeilijke tijd heb gekregen.'
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties