Update | Brobbey niet inzetbaar tegen Polen

Sportnieuws
zaterdag, 15 juni 2024 om 18:39
copyright proshots 25463634
Brian Brobbey traint een dag voor het groepsduel met Polen nog altijd niet mee met Oranje. De spits heeft nog steeds last van zijn hamstring, waardoor zijn toekomst dit EK allesbehalve zeker lijkt. De wedstrijd tegen Polen lijkt hoe dan ook te vroeg te komen.
Brobbey traint op dit moment nog individueel om te herstellen van de hamstringblessure. Uit scans bleek dat de blessure niet ernstig was, maar de training komt toch te vroeg voor de spits. Woensdag kreeg hij last van een stijve hamstring na een duel op de training en sindsdien traint hij apart van de groep.

Koeman riep Zirkzee al op

Vanwege de blessure van Brobbey wilde Ronald Koeman geen risico nemen en daarom riep hij Joshua Zirkzee op. Zirkzee trainde zaterdag wel gewoon mee met de groep. Memphis Depay en Wout Weghorst zijn de andere opties die Koeman heeft voor de spitspositie. De basisopstelling van Oranje lijkt al bekend te zijn, waarbij Memphis in de spits start.

Update 18.38u | Brobbey mist duel tegen Polen

Brian Brobbey is afwezig bij de laatste training van het Nederlands elftal voor de EK-wedstrijd tegen Polen, zo schrijft De Telegraaf. De spits is aan het herstellen van een lichte hamstringblessure en werkt een individueel programma af. 'Brobbey is niet inzetbaar tegen Polen, maar zal naar verwachting wel meereizen met het team', zo valt er te lezen.  
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties