Verschrikkelijk nieuws uit Montenegro: 26-jarige doelman Sarkic plotseling overleden

Sportnieuws
zaterdag, 15 juni 2024 om 11:15
copyright proshots 24840528
Zaterdagochtend schokt het verschrikkelijke nieuws de voetbalwereld dat de 26-jarige Matija Sarkic plotseling is overleden. De nationale doelman van Montenegro maakte tien dagen geleden nog indruk tegen België in het Koning Boudewijnstadion. Het tragische nieuws is inmiddels bevestigd door zijn club, Millwall FC.
Sarkic was tien dagen geleden nog de beste man op het veld bij Montenegro, met maar liefst negen reddingen. De 26-jarige doelman zou zaterdag naar verluidt onwel zijn geworden in een appartement in Budva, waarna zijn vrienden onmiddellijk de hulpdiensten inschakelden, zo meldt The Mirror. Helaas is hij toch overleden. Millwall FC, de club van Sarkic, heeft inmiddels het tragische nieuws bevestigd. 'De club is diep bedroefd te moeten melden dat Sarkic op 26-jarige leeftijd is overleden,' luidt het statement. 'Iedereen bij Millwall betuigt zijn steun aan de familie en vrienden van Matija in deze moeilijke periode.'
Sarkic speelde in het verleden in de jeugd van RSC Anderlecht voordat hij de overstap maakte naar Engeland. Hij was actief voor onder meer Aston Villa, Wigan, Wolverhampton, Birmingham City en Millwall. Bij de laatste club was hij afgelopen seizoen de eerste doelman en stond hij 32 wedstrijden onder de lat.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties