Ten Hag eist duidelijkheid over toekomst bij Manchester United

Sportnieuws
zondag, 26 mei 2024 om 15:55
copyright proshots 25348925
Erik ten Hag wil zo snel mogelijk duidelijkheid over zijn toekomst bij Manchester United. De manager, die zaterdag de FA Cup won, staat al lange tijd onder grote druk. Sky Sports meldt dat Ten Hag minstens een week moet wachten.
Het is al geruime tijd onzeker of Ten Hag ook volgend seizoen nog aan het roer staat bij United, dat zaterdag op Wembley Manchester City versloeg met 2-1. Engelse media beweerden deze week dat de Nederlander ontslagen zou worden, maar zelf gaf hij aan daar nog niet van op de hoogte te zijn.

Ten Hag eindigde als achtste in de Premier League

Ten Hag eist duidelijkheid, maar zal daar nog wel even op moeten wachten. Sky Sports weet te melden dat United volgende week begint met een evaluatie. Zodra die voorbij is, zal de club Ten Hag informeren over zijn toekomst op Old Trafford. De Nederlander is van mening dat hij niet alles goed heeft gedaan, maar vindt dat hij al met al een goede prestatie heeft geleverd met The Mancunians, die met een achtste plek een matig seizoen beleefden in de Premier League. Ondanks die eindklassering vindt hij dat hij op dit moment de beste persoon voor de klus is.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties