Tegenstander Griekspoor blijkt verslaafd aan Mario Kart

Sportnieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 21:15
zverev
Tallon Griekspoor staat in de derde ronde van Roland Garros tegenover de nummer vier van de wereld, Alexander Zverev. De Duitser bereidt zich op een wel heel bijzondere manier voor op de clash met de Nederlander. Zverev geeft aan dat hij urenlang het computerspel Mario Kart speelt.
'Elke dag, acht uur per dag speel ik Mario Kart,' antwoordde Zverev vrijdag op de vraag hoe hij zijn vrije uren doorbrengt. Vanwege het slechte weer in Parijs bleef de nummer vier van de wereld de afgelopen dagen binnen. Zverev en Griekspoor treffen elkaar zaterdag op het Court Philippe-Chatrier.
Hoewel het centercourt op Roland Garros een dak heeft, hoopt Zverev toch dat het niet regent tijdens zijn partij. 'Iedereen wil zonneschijn en beter weer. Maar daar hebben we geen controle over,' zei Zverev. 'Warmte is heel belangrijk voor mijn spel. Hoe warmer, hoe beter voor mij.'
Zverev heeft de afgelopen drie edities van Roland Garros telkens de halve finales bereikt. Tot nu toe stond hij eenmaal in een Grand Slam-finale: in 2020 verloor hij in de eindstrijd van de US Open van Dominic Thiem.

Griekspoor kwam nog nooit zover op Roland Garros

Voor Griekspoor is de derde ronde al zijn beste prestatie tot nu toe op Roland Garros. De mondiale nummer 25, die in zijn partijen tegen Mackenzie McDonald en Luciano Darderi in totaal één set verloor, kwam bij zijn twee vorige optredens in Parijs niet verder dan de tweede ronde.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties