Superlatieven schieten tekort na 'masterclass' Van Dijk: 'Heeft weer het gouden bal-niveau te pakken'

Sportnieuws
dinsdag, 12 maart 2024 om 15:59
virgil van dijk
Bij Voetbal International TOTW heeft Süleyman Öztürk zich lovend uitgelaten over Virgil van Dijk. Afgelopen weekend stond de topper tussen Liverpool en Manchester City op het programma, die uiteindelijk onbeslist eindigde (1-1). Van Dijk en topspits Erling Haaland stonden daarbij meermaals tegenover elkaar, maar Haaland heeft volgens Öztürk weinig uit kunnen richten. De VI-analist spreekt dan ook van een heuse masterclass.
Presentator Jarno Verweij geeft in gesprek met Öztürk het voorzetje, door alvast de suggestie te wekken dat Van Dijk zondag een masterclass verdedigen gaf. Öztürk reageert daar bevestigend op: 'Dat vond ik ook. De manier waarop hij aan het organiseren was, en dan gaf hij ook nog een paar prachtige crosspasses op Harvey Elliott. Als de bal onderweg is, begint hij alweer met coachen. We weten ook van hem dat hij vrij vocaal is en constant aan het schreeuwen is naar ploeggenoten.'

Gouden bal-niveau

Van Dijk heeft een tijdje minder gepresteerd, maar lijkt weer helemaal terug op niveau te zijn. Dat ziet 'Süley' ook: 'Hij is echt weer op topniveau, echt helemaal terug. Hij is weer op het niveau van waar hij was, toen hij naast Messi en Ronaldo zat. Hij heeft gewoon weer het gouden bal-niveau te pakken. Je moet echt goed zijn als aanvaller, wil je hem verschalken.' Van Dijk lijkt dus in topvorm naar het EK te gaan, en dat is ook voor supporters van het Nederlands elftal goed nieuws.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties